Zoeken
  • Judith

Eerste contact met m'n niet-fysieke co-creators


De stroom volgen

Toen ik na mijn ongeluk vier lange jaren intensief moest revalideren, waarvan er twee nagenoeg in mijn bed, was er eindelijk tijd en ruimte in mijn leven gekomen om stil te worden. Om alle ruis en onrust om mijn heen los te laten en naar binnen te gaan. Nou had ik toch niets anders te doen, maar waarom is me pas later duidelijk geworden. Als ik die tijd niet in afzondering had doorgebracht, was ik waarschijnlijk nooit in contact gekomen met die oneindige Bron van wijsheid en liefde die een antwoord op mijn vragen begon te geven.

In de jaren erna schreef ik het ene na het andere schrift vol en later, toen het weer kon, ging ik verder op mijn laptop. Al die bladzijden werden een boek, het begin van een tweede boek en het spreken via mijn toetsenbord verplaatste zich recentelijk naar het letterlijk uitspreken en ook antwoord geven op vragen van anderen.

Jarenlang wisten slechts enkele mensen dat ik dit deed en lazen mijn boeken.

Maar er is iets veranderd. En die verandering is zo duidelijk aan het worden dat ik niet langer net kan doen of dit belangrijke deel van mijn leven er niet is.

Co-creatie

Ik heb me er tegen verzet omdat ik geen medium wilde zijn. Zo voelde het niet, althans niet in de definitie die veel mensen er aan geven. Een medium spreekt met overledenen. Op wikipedia staat letterlijk: “Een medium is iemand met een veronderstelde gave om te communiceren met de geesten van overledenen, engelen, demonen of andere immateriële entiteiten. Maar dat is het NIET! En omdat dat de associatie was, heb ik mij ertegen verzet. Totdat me helder werd voor mijzelf wat er nou eigenlijk gebeurt. Ik heb er niet alleen vrede mee nu, maar kan me er ook met hart en ziel aan overgeven, omdat ik weet dat ik geboren ben om de liefde van Thuis te spreken en leven.

Ik spreek niet met overleden mensen, noch met engelen en in demonen geloof ik niet...

Vertalen

Ik heb altijd al zeker geweten dat we meer zijn dan alleen dit fysieke bestaan. En nu, na alle antwoorden die ik ontving, weet ik dat we allemaal voortkomen uit die ene Bron die liefde is. En dat we in de wereld van de dualiteit, door de spiegel van de tegengestelden, leren wie we werkelijk zijn. Ooit waren we als mens nog diep verbonden met die wereld van liefde en leefden we in de stroom van levensvreugde. We zijn hoe langer hoe meer gaan geloven dat we dat zijn wat we buiten onszelf zien. En zo hebben we meer en meer gekozen te leven wat we NIET zijn. Meer en meer hebben we ons vereenzelvigd met het duister dat we buiten onszelf zagen en ons vergist, denkend dat we dat duister (in welke vorm dan ook) zelf waren. En meer en meer kozen we voor dat wat we niet wilden en niet zijn. Waarom? Omdat we in een negatieve spiraal van het denken terecht kwamen en ons hart loslieten dat ons kon laten voelen dat we liefde zijn.

Het is met deze wijze niet-fysieke zielen dat ik een contact aanging en leerde hun vibratie te vertalen. waarmee we samen een verbinding tussen onze twee werelden. Ik noem ze mijn niet-fysiek co-creators en ik ben de spokes-women in de fysiek wereld, de vertaler van hun liefde en inspiraties.


20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Facebook App Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter App Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

  © 2020  by Judith Groeneveld